Video

minuutin video kertoo

enemmän kuin tuhat kuvaa

Vanhan sanonnan mukaan kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tämä johtuu siitä, että 90% aivojen vastaanottamasta informaatiosta on visuaalista ja aivot käsittelevät visuaalista sisältöä 60 000 kertaa nopeammin kuin tekstiä. Minuutin video puolestaan sisältää enemmän kuin tuhat peräkkäistä kuvaa. Toisin sanoen - Minuutin video vastaa yli miljoonaa sanaa!

Videon teho perustuu helppouteen ja uskottavuuteen. Tutustutko mieluummin paksuun tuoteselosteeseen tai ohjekirjaan kuin minuutin tuotevideoon? Saatko saman kuvan ja fiiliksen tapahtumasta lukemalla kuin näkemällä ja kuulemalla?

Markkinoinnissa ja erityisesti verkossa räjähdysmäisesti suosiotaan kasvattaneen videon suurimpia etuja on sen monipuolisuus. Samaa videota tai sen eri versioita voidaan voidaan hyödyntää monissa eri kanavissa ja tilanteissa monipuolisesti eri tarpeisiin. Video on erityisen tehokas media syventämään brändi-tunnettuutta, tuottamaan liidejä ja sitouttamaan verkkokävijöitä viihdyttävällä tavalla.

Anna videon kertoa tarinasi. Me autamme.

 • 50
  Google arvostaa

  Google arvostaa - Video etusivulla kasvattaa verkkosivuston mahdollisuutta löytyä Googlen ensimmäiseltä hakusivulta 50-kertaiseksi. (Forrester)

 • 69
  käytetyin media

  69% globaalista Internet-liikenteestä on videoiden katselua vuonna 2017. (Cisco)

 • 85
  vakuuttava

  vakuuttava - Videon katsominen kasvattaa positiivisen ostopäätöksen tekemistä 85 prosentilla. (Internet Retailer)

Asiakkaitamme

SoMe